Publicado por

«PASSEM A L’ACCIÓ» EL CRIT. (3a setmana)

Ahir vam tenir jornada d’enrregistrament del crit! Ja s’ha dut a terme l’acció/performance!!!! Ara «només» falta el muntatge per acabar obtenint una peça molt viva! A veure què tal va quedant tot plegat.. Us comparteixo algunes fotos del procés!

Debate1en «PASSEM A L’ACCIÓ» EL CRIT. (3a setmana)

  1. Anna Domingo Enrich says:

    Hola, Maria Montserrat,
    M’alegro que l’acció ja estigui realitzada.
    La música de l’entrega passada és preciosa. Enhorabona, et transmet una sensació agredolça i et permet viatjar. Quan parlaves d’una cançó extreta del crit imaginava una peça musical molt més experimental o inconnexa, però veig que heu tirat per una peça musical molt més narrativa que pot ajudar-te al muntatge de tots els elements.
    Ànims amb el tram final.

Deja un comentario